Головна » 2017 » Травень » 19 » Засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури
23:52
Засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури

12 квітня 2017 р. на базі Ніжиловицького НВО було проведено засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури з теми «Майстерня вчителя зарубіжної літератури. Уроки позакласного читання з «родзинкою».

Учасники зустрічі з великою увагою і насолодою переглянули літературно-музичну композицію «Література з дитинства запрошує в гості», яку підготували учні школи. Завітали герої: Література, Пеппі, Беккі, Полліанна, Маленький принц, Дік Сенд, Ромео і Джульєтта.

Під час практичної частини засідання творчої групи вчитель зарубіжної літератури Ткаченко Наталія Леонідівна провела фрагменти уроків з позакласного читання «Дивовижна подорож на острів Робінзона» за романом Даніеля Дефо та «Слідство ведуть семикласники, або Детектив іде по сліду» за детективним романом Агати Крісті.

Усі учасники обмінялися думками, висловили захоплення від побаченого, вдячність за майстерну, інноваційну діяльність вчителя, побажали дітям наполегливості в оволодінні знаннями, а вчителям - натхнення, здоров'я і невичерпної творчої думки.

                                

Переглядів: 346 | Додав: Наташа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar